Iata o delicioasa reteta de Ciorba de perisoare cu carne curcan.
Ingrediente Ciorba de perisoare cu carne curcan
1/4 kg carne tocata curcan, o manuta faina, 1 ou, legume proaspete sau de la borcan, 1 ceapa potrivita, 1 canita bors acru, verdeata si smantana; sare si piper dupa gust
Mod de preparare Ciorba de perisoare cu carne curcan
Se amesteca carnea tocata cu oul, faina, sare si piper;
Se face o compozitie omogena.
Intr-o oala de ciorba punem o lingurita de ulei si 1 ceapa si 2-3 linguri de zarzavat de la borcan(in cazul meu);
Adaugam apa pana sus si lasam sa dea in clocot;
Cand zarzavatul e aproape fiert, formam mici bile din carnea tocata si le dam drumul in oala;
Lasam sa fiarba pana se ridica deasupra perisoarele, adaugam borsul acru fiert separat, sarea si piperul si patrunjelul verde tocat.
Servim fierbinte cu o lingura de smantana adaugata in farfurie!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Igor Lukin de la Pixabay