Iata o reteta delicioasa de Chec aperitiv cu sunca si branza.
Ingrediente Chec aperitiv rapid cu sunca si branza
faina de grau 200 g, 6 oua, masline negre 100 g, masline verzi 100 g, sunca de praga, 400 g branza feta, 150 g lapte dulce, 200 ml gogosar murat 2 felii ,ulei de floarea-soarelui 4 linguri, praf de copt 1 plic, sare 1 praf, piper 1 praf
Mod de preparare Chec aperitiv rapid cu sunca si branza
Se taie cubulete sunca, branza feta arla danish white, maslinele, gogosarul iar cascavalul se da prin razatoare.
Intr-un castron spargem oule si le batem pana devin spuma iar peste ele adaugam:laptele si branza,apoi punem faina amestecata cu praful de copt si amestecam.
Apoi adaugam sunca, maslinele, gogosarul, uleiul, sare si piper dupa gust si amestecam cu spatula pana se incorporeaza toate.
Se ia o tava de chec se pune hartie pergament si se pune compozitia.Se coace la cuptor 45 min. pana devine rumeniu.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com