Iata o reteta delicioasa de Spaghete cu carne si sos alb.
Ingrediente Spaghete cu carne si sos alb
o punga spaghete
jumatate kg ciuperci
3 cabanosi
jumatate kg de pulpa porc
smantana-1 pahar
faina 2 linguri
o ceapa
jumatate de sul de salam
putin ulei
1 lingurita vegeta
putin suc de rosii
Mod de preparare Spaghete cu carne si sos alb
Se pune la calit ceapa, apoi se adauga carnea se lasa la prait, apoi se adauga cabanosul salamul si ciupercile la sfarsit si o lingurita de vegeta
se adauga apoi sucul de rosii si se lasa la fiert pana scade.
Separat se pun pastele la fiert cu putina sare iar dupa fierbere se spala si se dau deoparte.
Se face un sos ca de ciulama din putin ulei in tigaie, apoi se adauga o lingura de faina si se stinge cu apa pana se face un sos alb si putin gros.
Se adauga apoi compozitie in sos si se toarna peste paste.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video