Ultimele

Inele de ceapa

Retetele tale » Inele de ceapa
Inele de ceapa

De mult am vrut sa incerc si eu. Iata cum se prepara Inele de ceapa!

Ingrediente Inele de ceapa

– 2 cani de faina;
– un praf de sare dupa gust;
– un ou;
– 1 ½ cana cu lapte caldut;
– 4 -5 linguri de ulei.

Mod de preparare Inele de ceapa

Se spala si se taie rondele ceapa.

Se pun faina si sarea intr-o farfurie mai mare si se amesteca putin.

Se dau rondele de ceapa prin amestecul de faina si sare.

Faina care mai ramane in farfurie se amesteca separat cu oul si laptele pana se obtine o consistenta cremoasa.

Se dau rondelele prin acest amestec, dupa care se pun pe un gratar pentru a se scurge restul de compozitie de pe ele.

Daca se scurge mai mult sos decat am dori, repetam operatiunea.

Se incinge separat intr-o tigaie uleiul si se pun inelele.

Se tin aproximativ 5-7 minute sau pana se rumenesc bine.

Se servesc calde cu ketchup sau sos tzatziki.

Incearca si aceasta reteta video

Data articol: aprilie 8, 2022