Iata o reteta delicioasa si sanatoasa: Cus-cus cu pui.
Ingrediente Cus-cus cu pui
1 punguta – 200 g cus-cus
4 rosii
2 ardei
2 cepe
un piept de pui
sare piper dupa gust!
Mod de preparare Cus-cus cu pui
Punem la fiert intr-o oala apa cu sare. Cand da in clocot adaugam cus-cus-ul si lasam sa fiarba apoi le scoatem intr-o sita, le clatim si le lasam sa se scurga!
Legumele le curatam, le spalam, le oparim un pic in apa fiarta apoi le pasam. Puiul tocat bucatele il fierbem in acest sos rezultat din legumele pasate, peste care adaugam si o cana apa,. Cand puiul este patruns potrivim de sare si piper, luam de pe foc si amestecam cu cus-cus-ul!
Serviti cu placere!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Candace Towner de la Pixabay