Va recomandam o reteta foarte usor de preparat: Piept de pui cu legume.
Ingrediente Piept de pui cu legume
– un piept de pui
– o ceapa
– 2 ardei grasi
– o ceasca de ulei
– o ceasca de apa
– sare, piper, condiment pentru pui
– 3 rosii
Mod de preparare Piept de pui cu legume
Se spala carnea si se taie fasii mai groase pe lung. Legumele se spala si se taie in cuburi de marime preferentiala, depinde cum doriti sa se simta. Legumele taiate mai mici se inmoaie mai repede .
Se incinge uleiul intr-o tigaie in care sa incapa toata ingredientele. Dupa ce s-a incins, se pun fasiile de piept de pui in tigaie. Cand carnea nu mai pare a fi cruda la suprafata (se albeste), se adauga legumele si se lasa la calit impreuna cu puiul si se adauga ceasca de apa.
Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda nici puiul si nici legumele.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video