Iata o delicioasa reteta de biscuiti cu ciocolata amaruie.
Ingrediente Biscuiti cu ciocolata amaruie
Mod de preparare Biscuiti cu ciocolata amaruie
Se freaca untul/margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, laptele si ciocolata topita intai pe aburi sau cacaua amestecata cu cateva lingurite de lapte clocotit, atat cat sa se obtina o pasta groasa. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta coca si se da la rece pana cand se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se asaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.
Incearca si aceasta reteta video
Image by Tamanna Rumee from Pixabay