Iata o reteta delicioasa si foarte usor de preparat: Rosie umpluta cu pui.
Ingrediente Rosie umpluta cu pui
6 rosii
200 g piept pui
1 lingura orez
1 morcov mic
1 ceapa mica
cateva fire patrunjel
1 ardei
Mod de preparare Rosie umpluta cu pui
Luam 4 rosii si le scobim, apoi le spalam. Preparam umplutura pentru rosii
Pieptul de pui fiert in prealabil in tocam marunt cu robotul de bucatarie, apoi il amestecam cu orezul, morcovul(curatat, spalat si dat pe razatoare). Umplem rosiile cu amest amestec si le punem intr-o oala.
Preparam sosul: 2 rosii cu ardeiul, ceapa le oparim apoi le pasam cu blenderul. Sosul il turnam in oala peste rosii. DAm oala cuptor cu focul mic. CAnd este gata presaram patrunjel. Serviti cu placere !
Incearca si aceasta reteta video
Photo by Alex Paganelli on Unsplash