Pentru astazi va recomandam o reteta inspirata din bucataria italiana: Piept de pui in stil italian. Este gata in numai 30 de minute si intreaga familie va fi incantata de gustul deosebit. Pofta buna!
Timp de preparare:
30 min (complexitate redusa)
Ingrediente Piept de pui in stil italian
4 bucati file din piept de pui,
1 mozarella,
3 rosii,
oregano,
ulei de masline,
lamaie,
sare,
piper,
unt pentru prajit.
Mod de preparare Piept de pui in stil italian
Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se asaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamaie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se asaza doua – trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella, puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Shaun F de la Pixabay