Iata o reteta delicioasa de Pui cu hrisca.
Ingrediente Pui cu hrisca
carne de pui,1 cana hrisca, 1 ceasca ulei,2 cepe,sare, piper,3 rosii sau 2 linguri bulion de rosii sau ardei,1 frunza de dafin , verdeata
Mod de preparare Pui cu hrisca
Se spala hrisca in mai multe ape si se trage la tigaie cateva minute;in putin ulei calim ceapa, adaugam hrisca si 2 cani cu apa, apoi se lasa la gatit .Separat portionam pieptul de pui , il rumenim pe ambele fete si -l adaugam in cratita cu hrisca;punem sosul de rosii, condimentam cu sare, piper si 1 frunza de dafin si lasam la gatit inca 10 minute , pana scade sosul.Se serveste fierbinte cu o ploaie fina de patrunjel si o salata , la alegere(varza rosie la otet, muraturi, varza murata…)
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de monicore de la Pixabay