Iata o reteta deliciosa: Tort de fructe.
Ingrediente Tort de fructe
Blatul: 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 1 plic praf de copt
Crema: frisca lichida, o portocala si ananas din compot
Mod de preparare Tort de fructe
Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care s-a adaugat praful de copt. Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 minute.
Frisca lichida se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga portocala si ananasul taiate marunt in zeama de compot se adauga esenta de rom si se insiropeaza blatul.
Se scoate blatul din cuptor, se lasa la racit si se taie in 3 bucati. Apoi se insiropeaza fiecare parte si se adauga crema. Se orneaza dupa preferinte
Incearca si aceata delicioasa reteta video