Anisoara 67 ne-a trimis aceasta reteta minunata de: Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie.
Ingrediente Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie
200 g amestec de legume,dupa preferinta,
un plic de gelatina(10 g)
o lingurita de legume deshidrate,
sare,
ulei de masline
4-5 batoane de surimi,
jumatate de lamaie
Mod de preparare Cosulete din legume in aspic cu surimi aromatizat cu lamaie
Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshiratate apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat geletina deshidratat in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore apoi se rastoarna pe un platou ,cu scobitura in sus in care se aseaza cate un baton de surimi, pe care inante le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca aperitive reci dar si ca garnitura la preparate din peste
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video