blat se pun untul, zaharul, mierea si ouale intr-un bol si se mixeaza. Apoi, se adauga praful de copt si esenta de cafea. Se amesteca cu mixerul timp de doua minute si apoi se toarna in tava pregatita pentru coacere. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce s-a copt, s-a scos din cuptor, se lasa la racit, apoi se taie in jumatate si se insiropeaza cele doua blaturi,
Mod de preparare sirop: se fierbe apa si apoi se amesteca cu zaharul pana ce acesta se topeste.
Mod preparare crema: se pun la foc cafeaua, mierea si romul. Ouale se freaca cu zaharul si dupa ce se obtine o crema alba se adauga untul si jumatate din mierea cu cafea. Se amesteca bine si se adauga si restul amestecului.
Asamblare: se unge un mlat cu crema, iar celalalt blat se aseaza deasupra. Se da la rece pentru 4 ore si se serveste cu ciocolata rasa deasupra si boabe de cafea.
Ingredientele si cantitatile sunt pe KFETELE.RO.