Roșii umplute cu ouă fac când nu am nimic mai elaborat pregătit pentru masa de prânz. Se face repede felula acesta de mâncare și îl prefer atunci când am roșii aromate, de grădină!
1. Roșiilor li se taie un căpăcel și apoi se golesc de miez. Se sărează și se piperează.
2. Într-un vas de cuptor se toarnă sucul de roșii și se așază roșiile.
3. Se repartizează smântâna și apoi câte un ou în fiecare roșie.
4. Se așază capacul roșiei, se ung cu ulei și se lasă la cuptor 15 minute. Se aduc la masă cu ceapă verde tocată.
2. Într-un vas de cuptor se toarnă sucul de roșii și se așază roșiile.
3. Se repartizează smântâna și apoi câte un ou în fiecare roșie.
4. Se așază capacul roșiei, se ung cu ulei și se lasă la cuptor 15 minute. Se aduc la masă cu ceapă verde tocată.
Ingredientele sunt aici.