Mia a trimis o reteta delicioasa de Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac.
Ingrediente Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac
Rezultat 2 porții
1 pungă fasole verde păstăi
50 g unt
piper fin
1 piept pui mediu
1 ceapă roșie
roșii cheryy
Mod de preparare Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac
Am ales varianta cu grătar în crustă la fiecare capăt.
Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar.
Pastăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.
Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.
Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie.
Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.
Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).
Incearca si aceasta reteta video