Ce parere aveti de o asa delicatesa? Negresa cu branza de vaci! Merita incercata!
Ingrediente Negresa cu branza de vaci
250 g unt
200 g ciocolata
5 oua
100 g zahar pudra
200 g faina
1 praf de copt
esenta de rom
300 g branza de vaci
100 g zahar
1 ou
esenta de lamaie
Mod de preparare Negresa cu branza de vaci
Untul topit partial il mixam pana se intareste din nou, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa.
Adaugam ciocolata topita cu putin lapte si racita, adaugam pe rand ouale mixand bine dupa fiecare, adaugam esenta de rom, faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana ce se incorporeaza.
Turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Branza de vaci o mixam cu zaharul, oul, esenta pana obtinem o crema fina.
Adaugam cate o lingura din loc in loc peste compozitia de ciocolata.
Cu o lingura amestecam usor cele 2 compozitii,
Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o putem taia (se poate pudra cu zahar pudra)
Incearca si aceasta reteta video