Iata un aperitiv de senzatie cu care veti face furori daca aveti musafiri: Cosulete din sunca de Praga cu legume.
Ingrediente Cosulete din sunca de Praga cu legume
300 g sunca de Praga,
8 ciuperci champignion proaspete,
o mana de mazare boabe,
2 morcovi
un praf de sare,
100 g Mozzarella,
75 ml ulei de masline
Mod de preparare Cosulete din sunca de Praga cu legume
Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un praf de sare apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute, la cuptorul incins.
Se ung forme de briose cu ulei de masline se asaza felii subtiri de sunca de praga apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet, se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe, fierte un pic in apa cu sare, in fiecare ciupercuta, deasupra se pun cateva cubulete de sunca de praga, cate o bucatica de Mozzarella si se dau la cuptor cca 15 -20 mionute pana ce se rumenesc frumos cosuletele.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video