Prajitura cu fondant de ciocolata si nutella este special conceputa pentru cei care adora gustul intes de ciocolata.
Blatul pufos se acopera cu o crema din ciocolata si nutella, iar dupa ce se intareste, stratul de pe deasupra capata o culoare neagra. Cu siguranta este o prajitura foarte dulce iar fondantul de ciocolata contribuie enorm la gustul special al blatului.
Am folosit la crema dintre blat si deasupra nutella pe langa ciocolata. A iesit foarte gustoasa si delicioasa. Reteta de prajitura cu fondant de ciocolata si nutella am culse-o dintr-o revista de prajituri mai veche, pe care am modificat-o dupa bunul meu plac.
Aceasta prajitura cu ciocolata si nutella arata foarte bine servita pe platou mare, iar ciocolata neagra o face sa arate cu o prajitura de cofetarie. Puteti orna aceasta prajitura cu ciocolata rasa, dar va fii si mai dulce.
Ingrediente
Pentru blat
150 gr. unt
150 gr. fondanta de ciocolata
3 oua
25 gr. zahar
75 gr. faina
1 lingurita praf de copt
Pentru crema
200 smantana
150 gr. de ciocolata neagra
20 gr. unt
2 lingurite de nutella
Citeste continuarea: 1 2