Iata un preparat delicios, numai bun pentru un mic dejun sau o gustare: Fritatta cu spanac.
Ingrediente Fritatta cu spanac
6 cartofi
1 cana spanac (fiert si tocat)
ceapa verde
2 fire usturoi verde
sare
piper
6 oua
1/2 cana lapte
Mod de preparare Fritatta cu spanac
Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete sau felii. Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti. Adaugam spanacul, ceapa, usturoiul tocat si amestecam, lasam cca 3 min pe foc.
Intr-un bol batem ouale cu sare, piper si laptele, adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam.
Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi, deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min.
Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra).
Incearca si aceasta reteta video