Ultimele

Ciorba de perisoare

Retetele tale » Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare

Rekaalina a trimis o reteta minunata – Ciorba de perisoare.

Ingrediente Ciorba de perisoare


Carne tocata amestec pulpa de pui cu vita – 400g, morcov – 3 buc., ardei – 1buc., bors – 500ml, ceapa – 2buc, orez – 300g, rosie – o bucata, bulion – 100 g, sare, telina – 100g, patrunjel

Mod de preparare Ciorba de perisoare

Ceapa se curata, se spala, se taie si se pune la calit intr-o oala mare. Peste ea se adauga morcovul si telina rasa, ardeiul, rosia si se continua calirea inca 15 min. la foc mic. Se adauga apa cat cuprinde oala. Intre timp, pana da in in clocot se fac perisoarele din carnea tocata, orez (100 g) si sare. Cand lichidul incepe sa dea in clocot se reduce focul la mic si se adauga rand pe rand perisoarele. Se continua fierberea inca 1 ora. Cand perisoarele sunt fierte se adauga orezul (200 g), bulionul, borsul si patrunjelul. Se lasa inca 15 minute la foc.mic.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:
Data articol: mai 21, 2024