Amalia a trimis o reteta minunata de Gazpacho reinventat.
Ingrediente Gazpacho reinventat
Pentru supa:
2 morcovi mari
1 ceapa alba
1 patrunjel radacina
1 cartof
1/2 de telina potrivita
sare
500 ml bulion de casa
Pentru topping:
1 ardei gras rosu
200 g boabe de porumb dulce
2 linguri patrunjel verde tocat
2 linguri suc de lamaie proaspat
un varf de cutit de piper alb
Mod de preparare Gazpacho reinventat
Pentru supa:
– fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;
– cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;
– subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;
Pentru topping:
– tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);
– amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;
– pui supa la incalzit la foc mic;
– servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.
Incearca si aceasta reteta video
Image by Praveen Raj from Pixabay