Daniela a trimis o reteta minunata de Piept de pui cu sos.
Ingrediente Piept de pui cu sos
1 piept de pui
sare
piper
busuioc
rozmarin
sos de soia
1 portocala
1 lingura pasta de tomate
100 ml vin
Mod de preparare Piept de pui cu sos
Pieptul de pui il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie si il taiem in doua. Intr-o farfurie adaugam pasta de tomate (amestecata cu putin apa) sos de soia, zeama de la portocala, sare, piper, busuioc, dupa gust si amestecam bine dupa care condimentam carnea.
Adaugam intr-o tava (pe care o ungem cu ulei), adaugam o cana de apa si 100 ml vin si dam la cuptor cca 40 min (eu am adaugat si jumatate de portocala taiata felii cu tot cu coaja).
Lasam sa se raceasca putin inainte sa taiem carnea
Incearca si aceasta reteta video