Iata un aperitiv interesant, usor de preparat: Piept de pui umplut cu telemea.
Ingrediente Piept de pui umplut cu telemea
– 3 bucati piept de pui
– roşii cherry
– 1 ceapă
– 100-130 g telemea
– 1-2 linguri de smântână
– ierburi (cimbru, oregano, mărar)
– sare
– piper
– unt
Mod de preparare Piept de pui umplut cu telemea
Cu o furculiţă se zdrobeşte brânza şi se amestecă bine cu ierburile aromatice şi smântâna. Pieptul de pui se spală bine, se bate puţin şi în fiecare bucata se crestează un buzunăraş pe o parte, pe care îl umplem cu amestecul preparat. Pentru siguranţă, carnea se poate lega cu aţă. Într-o tavă unsă cu puţin unt, se aşază bucatile de piept de pui, ceapa curăţată şi tăiată în patru şi roşiile cherry întregi. Peste se presară sare si piper, eventual şi puţin cimbru.
Se dă la cuptor, la 180C.
Se lasă în cuptor până se rumeneşte.
Poftă bună!
Incearca si aceasta reteta video