Iata un deset delicios si foarte simplu de preparat: Briose cu dulceata de piersici.
Ingrediente Briose cu dulceata de piersici
300 g faina
150 g zahar
1 praf de copt
esenta de vanilie
120 g unt
150 g iaurt
3 oua
dulceata de piersici
Mod de preparare Briose cu dulceata de piersici
Intr-un vas amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul, praful de copt).
Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit, ouale, adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu o lingura.
In tava de briose, o tapetam cu hartiute si adaugam 1/2 de compozitie, adaugam 1 lingurita de dulceata si deasupra o lingura de compozitie,
Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos, sa treaca testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar sau servim asa simple.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com