<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Retete sanatoase

Oua murate

21 octombrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

– 12 oua;
– 2 cesti otet;
– 1 ceasca apa;
– o lingura comdimente pentru muraturi
– 2 catei de usturoi zdrobiti;
– o frunza de dafin;
– un ardei iute taiat in jumatati;
– ½ lingurita sare;

Mod de preparare:

Se pun ouale intr-o cratita de dimensiune medie si se acopera cu apa rece. Se lasa la fiert si se iau apoi de pe foc. Se acopera cu un capac si se lasa ouale in acea apa fierbinte pentru 10 – 12 minute. Dupa acest timp se scot, se racesc si se decojesc. Intr-o alta tigaie se amesteca la foc mediu otetul, apa, sarea si condimentele. Se lasa sa fiarba acest amestec dupa care se adauga restul de ingrediente: usturoiul, ardeiul si frunza de dafin. Dupa racire, luam un borcan mediu si asezam in el ouale si mixul de condimente obtinut. Se sigileaza borcanul si se tine la rece pentru cel putin 12 zile inainte de servire.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. 27ralu spune:

    Uau.chiar nu stiam ca si ouale se pun la murat.da cum se mananca?cu ce?
    In loc de castraveti murati?as fi foarte curioasa sa le gust.

  2. kostika spune:

    Oua de prepelita proaspete direct la domiciliul dvs. in municipiul IASI

    De ce trebuie sa consumam oua de prepelita ?

    Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.

    Asiguram calitate si prospetime :

    Ouale de consum si tratament sunt obtinute de la prepelite sanatoase, hranite cu furaj natural !!!

    Pret oua de prepelita 8 RON/ Cofrajul de 24 buc.Consumati produse romanesti.

Comenteaza