<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Pui

Pui cu hrisca

22 ianuarie 2011, , Vizualizări:

 

Ingrediente: carne de pui,1 cana hrisca, 1 ceasca ulei,2 cepe,sare, piper,3 rosii sau 2 linguri bulion de rosii sau ardei,1 frunza de dafin , verdeata

Preparare:Se spala hrisca in mai multe ape si se trage la tigaie cateva minute;in putin ulei calim ceapa, adaugam hrisca si 2 cani cu apa, apoi se lasa la gatit .Separat portionam pieptul de pui , il rumenim pe ambele fete si -l adaugam in cratita cu hrisca;punem sosul de rosii, condimentam cu sare, piper si 1 frunza de dafin si lasam la gatit inca 10 minute , pana scade sosul.Se serveste fierbinte cu o ploaie fina de patrunjel si o salata , la alegere(varza rosie la otet, muraturi, varzamurata…)

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    nu am facut o sa incerc

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

Comenteaza