Ultimele

Reteta manastireasca: Stiuca umpluta

Retetele tale » Reteta manastireasca: Stiuca umpluta
Stiuca umpluta

Va recomandam o reteta delicioasa, manastireasca, culeasa de la Manastirea „Sfanta Elena de la Mare”, Constanta: Stiuca umpluta

 

Ingrediente Stiuca umpluta

o stiuca de marime potrivita, doi morcovi, doua cepe, doua oua, o legatura de patrunjel, suc de rosii, sare, piper, foi de dafin, ulei.

 

 

Mod de preparare Stiuca umpluta

Stiuca se curata, se taie la gat, se eviscereaza si se spala. Se scoae pielea si se indeparteaza carnea de pe oase. Se da carnea prin masina, iar morcovul si ceapa pe razatoare. Se calesc in ulei si apa, se amesteca si se racesc. Se adauga ouale, patrunjelul, sarea, piperul si putin suc de rosii. Se umple pielea cu aceasta compozitie si se coase. Se pregateste o tava cu ulei, suc de rosii, foi de dafin, sare si piper. Stiuca se inteapa putin si se pune in tava. Sosul se completeaza cu apa pana la nivelul stiucii. Se rumeneste in cuptor si se serveste rece, ca aperitiv.

 

 

Alte retete delicioase, gasiti pe AntenaSatelor.ro.

Incearca si aceasta reteta video

foto: Depositphotos.com

Data articol: august 16, 2022