Retetele Tale Sfatul Parintilor
Sfat Gradinite

Peste si fructe de mare

Chefal cu cartofi si sos de iaurt

08 iulie 2018, , Vizualizări:
Chefal cu cartofi si sos de iaurt

Iata o reteta sanatoasa si savuroasa pentru intreaga familie: Chefal cu cartofi si sos de iaurt.

 

Ingrediente Chefal cu cartofi si sos de iaurt

1 chefal de cca 700-800 g, condimente pentru peste, 2 linguri ulei, 4-5 cartofi albi, 200 g iaurt, 3-4 căței usturoi, sare, piper, putina menta uscata

 

Mod de preparare Chefal cu cartofi si sos de iaurt

Peștele se curată, spală, se unge cu ulei și se presară cu condimentele preferate. Se frige pe grătarul încins câte 5-7 minute pe fiecare parte în funcție de grosimea peștelui.
Cartofii se curată, se ung cu ulei și se presară cu sare și piper. Se înfășoară în folie alimentară și se coc la cuptor 15-20 minute. Peste cartofii copți se adaugă în momentul servirii sosul din iaurt amestecat cu usturoi pisat, sare, piper și mentă. Se servește fierbinte.

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (8)

  1. angyciobanu spune:

    Imi place chefalul pentru ca n-are oase si e foarte gustos.

  2. angyciobanu spune:

    Eu cred ca sunt 2 pesti in imagine.

  3. claudia79 spune:

    AS FACE SI EU RETETA ASTA

  4. claudia79 spune:

    ARATA FOARTE BINE RETETA

  5. lyana8520 spune:

    nu am mancat chefal? Dar daca nu are oase e super.Interesanta reteta, in post daca e dezlegare, merge perfect

  6. claudia79 spune:

    chefal nu am mincat niciodata cum este?

  7. claudia79 spune:

    cartofii copti se fac in 2 ore jumate la cuptorul meu in 30 sint cruzi

  8. lyana8520 spune:

    claudia 79 cred ca difera la cate grade incalzim cuptorul

Comenteaza