<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Pui

Perisoare cu sos de marar

15 martie 2012, , Vizualizări:

Iata o reteta usor de preparat: perisoare cu sos de marar.

 

Ingrediente:
150g carne pui
1 ou
marar tocat
1 lingura faina
75ml supa de zarzavat
1 lingura lapte
1 lamaie
ulei

 

Mod de preparare:
Se toaca carnea si se modeleaza in forma de perisoare, apoi se tavalesc prin marar tocat
Se rumeneste faina intr-o tigaie si se stinge cu supa de zarzavat
Se fierbe 5 min apoi se aduga mararul tocat, laptele, lamaia, apoi perisoarele si se mai fierb 20 min.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza