<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Ciulama de ciuperci

10 ianuarie 2017, , Vizualizări:
ciulama - reteteletale.ro - foter_com

Mod de preparare

Ciupercile, bine spalate, stoarse putin in pumni, se taie in felii mai mari si se fierb acoperite 30 de minute, la foc mic, in 1/4 apa clocotita impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pana cand ciupercile se inmoaie bine; apoi, se scoate ceapa .
Faina se freaca cu o lingurita de apa rece, se desarta peste ciueprci, se lasa sa fiarba cateva clocote ca sa se lege sosul, apoi se ia de pe foc. Smantama se bate cu o lingurita de apa rece, se amesteca imediat cu ciupercile fierbinti si se sareaza dupa gust. Deasupra se pun bucatele de unt (optional), marar si patrunjel tocat
Se serveste fierbinte cu mamaliguta calda.
Pofta buna!

 

 

Photo credit: JaBB / Foter.com / CC BY-NC-ND

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. ludovica spune:

    foarte buna, la fel o fac si eu dar fara marar

Comenteaza