<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Ciulama cu ciuperci

09 ianuarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

1/2 ciuperci albe de pasune sau de cultura, 50 g unt, 25 g faina, 100 ml smantana, o ceapa, marar, patrunjel, piper, sare.

Mod de preparare

Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc. Smantina batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare. Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (9)

  1. ramy29 spune:

    niciodata nu stim ce ne aduce clipa de fata ! dar dupa atatea emotii, bine ca totul s-a terminat cum ati planificat .

  2. anuta22 spune:

    asa este niciodata nu stim ce se va intampla,foarte frumoasa poveste.

  3. Adi84 spune:

    frumoasa poveste

  4. Adi84 spune:

    anul asta nu am stiut noi de mos ca eram prea mici, dar la anul il asteptam cu nerabdare

  5. asminasmin spune:

    buna reteta

  6. sima spune:

    O reteta simpla si gustoasa.

  7. claudia79 spune:

    ADOR CIULAMAUA DE CIUPERCI ESTE FOARTE GUSTOASA

  8. 27ralu spune:

    Nu am facut niciodata cu ciuperci,dar o sa incerc.

  9. cami_marga spune:

    nu am facut niciodata ciulama, dar vreau sa incerc o reteta ca sa ii dau fetitei sa manance.

Comenteaza