<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Supa de pasare cu galuste de gris

12 februarie 2012, , Vizualizări:

Ingrediente:
-200 gr carne de pasare
-50g morcov
-20g albitura
-30g telina
-20 g ceapa
-20 ml ulei
-10 g verdeata
-3,4 g sare
Mod de preparare :
Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa ce s-a luat spuma, se adauga legumele. Dupa ce au fiert toate, se strecoara supa in alt vas si se adauga uleiul.
Pentru prepararea galustelor (la 500 ml supa) sunt necesare 5 g unt, un ou, o lingura gris, 1 g sare. Se freaca bine untul cu galbenusul si sarea, apoi se incorporeaza grisul si albusul batut spuma (se pot prepara si fara unt). Compozitia se toarna, cu lingurita, in supa care clocoteste. In caz ca prima galusca se desface, se mai pune putin gris in compozitie. Galustele se fierb in supa 10-15 min.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. oanap85 spune:

    reteta e mancare pentru bebelusi..cum fac?

  2. oanap85 spune:

    sa fie trecuta la macare ptr bebelusi si copii?

  3. mari spune:

    arata bine,si noi avem azi tot supa de pasare dar fara galuste.

Comenteaza