<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

CIORBA CU PERISOARE

05 septembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

1 ceapa

2 morcovi

2 ardei

2 rosii

1 telina mica

1 legatura leustean

500ml bors

Pentru perisoare:

300 gr carne tocata

2 oua

1 ceapa mica 

2 linguri gris

2 linguri orez

1 legatura patrunjel

1 dovlecel mic

Preparare:
Curatam legumele,le taiem si le punem la fiert in 1 litru de apa ,in ordine: morcovii,telina,ardeii,ceapa.In acest timp,pregatim perisoarele.Curatam dovlecelul de coaja si seminte,il dam pe razatoare si il lasam sa se scurga zeama timp de 5 min.Adaugam carnea tocata,ceapa si verdeata taiate marunt,orezul,grisul,ouale batute si sarea si omogenizam compozitia.Cu mana umeda,facem perisoare pe care le punem la fiert pentru 10-15 min in oala cu legume.Adaugam rosile taiate ,apoi borsul fiert separat si lasam cioraba sa mai dea cateva clocote.Stingem focul,presaram leusteanul taiat marunt si acoperim cu capac

Pofta buna!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza