<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri

Bors cu carne de porc

08 ianuarie 2012, , Vizualizări:

Ingrediente:

700 gr piept de porc cu os
1/2 ardei gras
1 morcov potrivit
2 cepe de marime medie
1 telina mica
jumatate cutie rosii in bulion
750 ml bors
1 legatura leustean verde

 
Mod de preparare:

Carnea se toaca bucati potrivite si se pune la fiert.

Se da intr-un clocot, dupa care se schimba apa.

Cand carnea e fiarta la jumatate, se adauga legumele tocate marunt.

Cand legumele sunt fierte, se adauga rosiile din cutie si borsul fiert in prealabil si se mai lasa 10 minute pe foc.

Dupa ce se opreste focul se adauga leusteanul.

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. claudia79 spune:

    ador ciorbele cu bors felicitarii arata super ciorba ta

  2. scaloppina spune:

    si mie imi plac!

  3. lyana8520 spune:

    si eu prefer ciorbele cu bors

Comenteaza