Mod de preparare Prajitura de zmeura cu banane
Intr-un bol, se cerne faina cu praful de copt si sarea, printr-o sita foarte fina. Intr-un castron, se amesteca zaharul cu ouale, dupa care se bate cu un mixer pana ajungeti la o crema alba.
Peste acesta se adauga untul si se bate bine, apoi se adauga laptele si vanilia.
Se amesteca si se adauga faina. Amestecati pana la omogenizare. Se curata bananele de coaja, se piseaza, dupa care se adauga peste aluat si se amesteca.
Se adauga zmeura, data prin faina si se amesteca usor cu o lingura pentru a nu se increti si pentru a nu zdrobi fructule. Vreau ca acesta sa ramana vizibil in prajitura mea.
Se toarna amestecul plin de fructe intr-o forma unsa si presarata cu faina, dupa care se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Scoateti prajitura de zmeura cu banane si se lasa timp de 10-15 minute. Se presara cu ciocolata topita intr-o baie de apa.
Prajitura de zmeura cu banane este propusa de gatitul.ro
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Alexandra Burger de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2