Ultimele

Prajitura cu bezea parfumata

Mod de preparare

Se bate bine untul cu zaharul pana se face ca o crema. Adaugam galbenusurile unul cate unul si laptele rece apoi turnam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit adaugam cele 6 albusuri batute spuma.
Intr-o tava mai ingusta, unsa bine cu unt, turnam jumatate din compozitie apoi gemul de caise, pe care il intindem bine pe toata suprafata si deasupra restul de compozitie. La sfarsit adaugam bezeaua (cele 2 albusuri batute bine cu un praf de sare si 100 g zahar). Se da la cuptor pentru 30-40 minute, trebuie sa se caramelizeze un piculet bezeaua. Dupa ce este gata se lasa sa se raceasca in tava, se taie in patratele, si se serveste. Un adevarat desert delicos si aromat.
Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: aprilie 5, 2017