Va prezentam o delicioasa reteta de prajitura tiramisu cu frisca si smantana.
Ingrediente Prajitura tiramisu cu frisca si smantana
piscoturi 500g,
frisca 400g,
smantana 400g,
3 oua,
esenta de vanilie,
zahar vanilat,
cacao,
cafea preparata,
zahar 200g
Mod de preparare Prajitura tiramisu cu frisca si smantana
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca cu o cana de zahar (200g). Frisca dupa ce a fost tinuta in prealabil la frigider, se bate cu mixerul. In frisca obtinuta se adauga albusurile spuma, galbenusurile cu zaharul, smantana, esenta de vanilie, zaharul vanilat si se amesteca pana ce se obtine o crema delicioasa. Eu folosesc un vas de yena, insa puteti utiliza orice tava. Se asaza piscoturile dupa ce au fost inmuiate doar pe o singura parte in cafeaua putin indulcita. Peste piscoturi se presara cacao. Se adauga o parte din crema, apoi din nou piscoturile, crema, iar deasupra eu am presarat cacao.
Incearca si aceasta reteta video