<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Dulciuri

Foietaj cu rahat

04 noiembrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
aluat foietaj 300g
rahat 150g
zahar vanilat 50 g

 

Preparare:

Aluatul de foietaj trebuie tinut la temperatura camerei cam 30 minute.

Pentru a nu se rupe si a creste bine nu trebuie sa fie dezghetat complet.

Eu folosesc foietaj gata taiat; este mai practic, sunt bucati de 20 pe 10 cm pe care il tai in forma de triunghi, dupa care asez rahatul bucateele mici in mijloc apoi rulez.

Este un desert foarte rapid si foarte bun atunci cand vrei ceva dulce si nu ai timp . Se incalzeste cuptorul apoi se baga tava; dupa ce s-au copt, se pudreaza cu zahar vanilat din belsug.

 

Alte mii de retete gustoase de la membrii comunitatii Sfatulparintilor.ro gasiti aici.

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (3)

  1. asminasmin spune:

    BUNA RETETA

  2. claudia79 spune:

    super reteta

  3. claudia79 spune:

    frumoase cornulete bv

Comenteaza