<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Tartine cu ciuperci

03 ianuarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente :

400g aluat foietaj, 200g ciuperci, 200g carnati afumati, 50g cascaval,1 legatura ceapa verde, 30ml ulei, sare, piper

Preparare:

  1. Aluatul din foietaj se intinde pe masa si se taie in patrate potrivite.
  2. Ciupercile si ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Carnatii se taie felii subtiri, iar cascavalul se rade.
  3. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga carnatii, ciupercile si ceapa, care se calesc usor si se condimenteaza dupa gust.
  4. Formele se ung cu ulei si se imbraca cu aluatul de foietaj in interior, apoi se umplu cu compozitia, se rade cascaval deasupra si se baga la cuptor timp se 15 min.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. paul_a spune:

    multumesc!!

  2. cei5pitici spune:

    aceasta e cea mai frumoasa perioada in viata unui om .Bucurati-va de ea

  3. claudia79 spune:

    CE BINE ARATA IMI PLACE AS MINCA SI EU

  4. claudia79 spune:

    MINUNATA RETETA SUPER GUSTOASA

  5. claudia79 spune:

    ador ciupercile

Comenteaza