<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Spanac la cuptor

05 septembrie 2014, , Vizualizări:
spanac cascaval - reteteletale.ro - foter_com

Sanatos si gustos: Spanac la cuptor.

 

Ingrediente:

1 kg spanac
100 g cascaval
50 g unt
sare

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala spanacul, apoi se opareste cu apa clocotita si putina sare. Se scurge de apa si se amesteca cu unt si cu cascavalul ras. Se unge o tava cu unt si se pune spanacul, dupa care se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit. Dupa ce se scoate din cuptor, se mai presara putin cascaval ras deasupra.

 

 

Photo credit: FoodMayhem.com / Foter / CC BY-NC-ND

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. ananaghi spune:

    foarte simplu de facut,cred ca o sa incerc si eu

  2. oanap85 spune:

    f bun cred ca e

Comenteaza