<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Piftie de porc

20 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

2 picioare de porc

jumatate de capatana de porc

2 rasol de porc

2 morcovi

1 ceapa

1 pastarnac

10 catei de usturoi

Preparare:

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele , capu, rasolul. Se pun intr-o oala mare si se umpla oala cu apa. Se pun si legumele in oala.Se lasa la fiert la foc potrivit. Se spumeaza..Se fierb pana carnea se desface usor de pe oase.

Se scot oasele si se aseaza carnea pe fundul unor castronase.Se piseaza usturoiul si se pune  in zeama din oala. Dupa 10 min se strecoara si se pune zeama in farfurie peste carne.SE lasa la rece sa se intareasca. Pofta buna

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    nu mi-a placut piftia niciodata

  2. claudia79 spune:

    frumoasa piftia ta felicitari mamei nu ii iese niciodata

Comenteaza