<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Oua umplute

26 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

10 oua, 1 pate de porc sau de pasare, smantana , ulei (pentru maioneza), o lingurita de mustar, o rosie (pentru a confectiona ciuperca)

 

Cum procedezi:

Se fierb ouale bine (cam 10 minute), le cureti, le tai in doua, scoti galbenusul si il pui intr-un bol separat.amesteci apoi toate galbenusurile cu pateul, apoi umplii jumatatile cu aceata pasta.

Separat faci o maioneza in care pui la inceput o lingurita de mustar pentru a nu se taia si la final o amesteci cu smantana

Torni amestecul intr-un vas intins si incepi ca aranjezi ouale cu umplutura in jos

 

Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (2)

  1. claudia79 spune:

    interesanta reteta imi plac ouale

  2. 27ralu spune:

    Arata foarte bine.nu am facut niciodata dupa reteta asta.eu in umplutura,pe langa pateu si galbenusuri,pun si putin mustar.

Comenteaza