Iata o reteta extrem de usor de preparat: Minitarte cu branza de burduf.
Ingrediente aluat Minitarte cu branza de burduf
300 gr faina
1 lingurita seminte in
4 linguri ulei
1/2 pliculet drojdie
un praf de sare
1/2 cana apa calda
Ingrediente umplutura Minitarte cu branza de burduf
300 gr branza burduf
1 legatura ceapa verde
3 oua
sare
piper
1 legatura patrunjel
Mod de preparare aluat Minitarte cu branza de burduf
Amestecam ingredientele uscate faina, drojdia, sarea si semintele de in cu cele lichide, apa si uleiul si framantam un aluat elastic si nelipicios. Lasam la crescut 15 minute.
Mod de preparare umplutura Minitarte cu branza de burduf
Amestecam branza de burduf data pe razatoarea mare cu ceapa taiata rondele,patrunjelul tocat si ouale batute.Condimentam cu sare si piper dupa gustul fiecaruia.
Cu aceasta compozitie umplem minitartele si le dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de aproximativ 35 minute.
Se pot servi calde sau reci alaturi de un pahar cu iaurt.
Pofta buna!
Reteta cu grad de dificultate mediu.
Incearca si aceasta reteta video