<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri

Drob de pui

14 aprilie 2012, , Vizualizări:

Iata o reteta traditionala si gustoasa: drob de pui, fara organe (pt ca mie asa imi place drobul!).

Ingrediente:
– 1 kg carne tocata de pui
– 2 legaturi ceapa verde
– 2 legatura patrunjel verde
– 1 legatura marar verde
– 3 oua crude
– 4-5 catei usturoi
– 3-4 oua fierte
– 3-4 carnati traditionali cu vin si busuioc (sau merge foarte bine si Cabanos-ul)
– pesmet
– sare, piper si condimente pt drob dupa gust.

 

Mod de preparare:
Se amesteca, intr-un vas, carnea tocata de pui cu ceapa si verdeata tocate marunt, apoi cu cele 3 oua crude, usturoiul pisat (strivit), condimentele, piperul si sarea dupa gust. Se tapeteaza o tava cu ulei si pesmet se pune 1/2 din compozitie, apoi se pun ouale fierte intregi si carnatii intregi, apoi se pune restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min apoi se scoate, se unge cu ou batut si se mai da la cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna! 🙂

Mentiuni:
Se lasa sa se raceasca apoi se scoate din tava se taie felii si se serveste alaturi de rosii, branzeturi, masline etc.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Si mie imi place drobul la nebunie.noi am facut anul asta cu maruntaie de miel,si am umplut un pui.anul trecut am facut reteta ta.

Comenteaza