Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 2

Scoala&Gradinita Romano-Americana Bucuresti, sector 2

Descriere

Curriculum-ul parcurs în unitatea noastră îmbină ideile pedagogiei nationale cu ideile pedagogiilor alternative din lume și încearcă să se situeze în acord cu tendințele inovatoare în domeniul curriculum-ului internațional.

 

CURRICULUM ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Activitățile educative planificate urmăresc programa avizată de MEC și promovează conceptul de dezvoltare globală, care vizează cuprinderea tuturor aspectelor importante ale dezvoltării complete a copilului, în acord cu particularitățile sale de vârstă și individuale. La Grădinița Româno-Americană oferim condițiile specifice pentru dezvoltarea deplină a copilului, tot personalul fiind implicat în reușita educațională.

Procesul de învățare durează toată ziua, fiecare act intreprins fiind unul educativ. Cunostintele sunt transmise atât prin explorare, cât și prin joc, copilul fiind ulterior capabil să învețe în cadrul unor activități independente. Orice demers realizat de adultii cu care interactioneaza, la varsta prescolara, are in vedere:

Dezvoltarea fizica, a sanatatii si igienei personale

Dezvoltare socio-emotionala

Capacitate si atitudini in invatare

Dezvoltarea limbajului,a comunicarii si a premiselor citirii si scrierii

Dezvoltarea cognitiva si cunoasterea lumii

Gradinita Romano-Americana Bucuresti

LIMBA ENGLEZĂ

În Grădiniță zilnic desfasuram sesiuni de invatare a limbii engleze, pentru a învăța limba în sine, a învăța cum funcționează limba, a învăța prin intermediul limbii despre lumea din jurul nostru. Demersul acestor activitati este distinct in functie de varsta copiilor, iar materiale didactice folosite asigura un context autentic, plin de înțelesuri, în strânsă legătură cu nevoile și interesele copiilor.

 

PROGRAME INTENSIVE SPECIFICE

GRUPA DE ACOMODARE (copiii cu varsta de 1 an si 10 luni-2 ani, care incep gradinita) are la baza un program intensiv organizat de stimulare senzorio-motorie cu sesiuni zilnice de familiarizare cu limba engleza prin metode multisenzoriale.

GRUPA MICA (copii peste 3 ani) are la baza un program intensiv structurat de stimulare cognitiva si stimularea limbajului cu sesiuni zilnice de invatare a limbii engleza prin metoda asociativa.

GRUPA MIJLOCIE (copii peste 4 ani) are la baza un program intensiv organizat de dezvoltare socio-emotionala cu sesiuni zilnice de invatare a limbii engleza prin metoda fonetica.

GRUPA MARE (copii peste 5 ani) are la baza un program intensiv de educatie timpurie in vederea pregatirii pentru scoala cu sesiuni zilnice de invatare a limbii engleze prin metoda integrate. Acest program include module de dezvoltare a literatiei, de la citire la scriere, precum si module de formare a conceptelor matematice la varsta prescolara.

 

Gradinita Romano-Americana Bucuresti

Programul educational

 

 

Tarife

Taxa de scolarizare pentru programele de gradinita este urmatoarea: 

Taxa lunara: 2150 lei/luna (incluzand si mesele copiilor). Taxa de scolarizare anuala (pentru perioada 1 septembrie – 31 august) se achita in 10 rate lunare egale.

 

Alte costuri:

Taxa de inscriere: 500 LEI (se achita o singura data la semnarea contractului de scolarizare)

Taxa de reinscriere: 500 lei (se achita anual, la semnarea contractului de reinscriere)

 

Activitatile cu caracter optional, organizate sub forma de cluburi sau ateliere, iesiri, vizitie, la solicitarea parintelui de inscriere a copilului, au costuri distincte si sunt comunicate in timp util.

 

 

Adresa: Bucuresti, sector 2, str. Fierari nr. 20 (reper: metrou Stefan cel Mare)

Telefon:  0748.66.44.22

Persoana de contact:   STEFAN ANA MARIA – manager educational

Email: bucuresti@spra.ro 

Site: www.spra.ro 

Gradinita Romano-Americana Bucuresti

Cuvinte cheie:

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100