Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Stiri

Scoala de Vara Arc-en-Ciel Estival isi deschide porţile!

arc-en-ciel

Cea mai creativ-distractiv-educativa Scoala și Gradinita de Vara ii invita pe cei mici la joaca, voie buna si explorari stiintifice, lingvistice, culturale si chiar culinare, in sediile din str. Mitropolit Andrei Șaguna, nr. 46 A (sector 1 – zona Parc Bazilescu) si, respectiv,  Ion Heliade Radulescu nr. 18 (sector 2 – zona Bucur-Obor). Copiii pot alege dintre cele 15 cluburi si ateliere gandite pentru fiecare grupa de varsta, sau se pot inscrie la programul educational compact.

In fiecare saptamana este programata o excursie in Bucuresti sau in apropiere, iar vinerea, o calatorie in locuri importante si interesante din tara.

 

arc-en-ciel

 

Programele sunt diferentiate pe categorii de varsta:

– pentru preșcolari (de la 2 la 6 ani), este un timp minunat de adaptare alaturi de noii prieteni, ori de reintalnire cu colegii de grupa, in programe pline de creativitate si dinamism;

– scolarii au posibilitatea sa isi efectueze in mod agreabil TEMELE DE VACANTA si sa participe la proiecte si experimente atractive;

– elevilor mari le sunt dedicate ore de pregatire la limba româna, la matematica si la limbile straine, cluburile de dans, de arta dramatica si de Mind Lab;

– liceenilor si studentilor le propunem participarea la activitati de benevolat care sa le ofere  valorizare si incredere in puterea lor de a fi responsabili.

Diplomele de voluntariat si cele de participare  vor fi oferite la incheierea fiecarui modul in parte, pe 24 iulie si pe 21 august.

 

Inscrierile se primesc la sediile sus-mentionate, la telefon 0725.525.593, 021.252.23.87, 0723.224.247 sau la adresa de mail  fundatia@sfmaria.ro.

 

 

Afla mai multe informatii despre gradinita Arc-en-Ciel aici.

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100