Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Sectorul 1

Gradinita Little ONE, sector 1

gradinita little one

Gradinita Little ONE are pentru micutul dvs un program educational variat, care include activitatile din programa M.E.C, cursuri intensive de limba engleza, activitati recreative si jocuri, precum si o gama larga de activitati optionale: pian, canto, origami, arte plastice, dans, gimnastica, limba germana, si nu in ultimul rand, un curs de bune maniere(o mostra din acest curs de bune maniere, organizat in premiera la Gradinita Little ONE a aparut la Antena1).
Gradinita Little One organizeaza activitati cultural-artistice, serbari cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun , cu un program diversificat, in cadrul caruia copiii isi pot manifesta aptitudinile dobandite de-a lungul anului in cadrul gradinitei.
Grupe
Gradinita Little ONE are in acest moment 4 grupe:
• Grupa mini, pentru copii intre 2 si 3 ani
• Grupa mica, pentru copii cu varsta intre 3-4 ani
• Grupa mijlocie, pentru copii cu varsta intre 4-5 ani
• Grupa mare, pentru copii cu varsta intre 5-6 ani
De asemenea, Gradinita Little One ofera si scolarilor care au “absolvit” gradinita posibilitatea de a-si face lectiile intr-un spatiu special amenajat, cu o invatatoare dedicata, in cadrul grupei “Scolari”.
Activitati optionale pe care le desfasuram in cadrul Gradinitei Little ONE:
• Limbi straine: Engleza, germana
• Cursuri optionale: Pian, Boomwakers , arte plastice, bune maniere, educatie sanitara.
• Activitati sportive: Dans sportiv, balet si arte martiale.

Program
Programul optim al gradinitei, care permite derularea tuturor acestor activitati, precum si respectarea principiilor Gradinitei Little ONE (o educatie deosebita, o alimentatie sanatoasa si o supraveghere atenta) este de la 8.00 la 18.00 (10 ore) in fiecare zi lucratoare (de luni pana vineri).
Pentru parintii care, din diferite motive, doresc un program redus, Gradinita Little ONE ofera un program scurt (8.00 -12.30) si un program mediu(8-14.00)
Adresa
Pentru a afla mai multe despre grupele si programul gradinitei “Little ONE”, va invitam pe pagina dedicata acestor detalii.
Persoana de contact:
Cristina Moldoveanu (0724231867)
Telefon Fix: 667 35 97
Gradinita Little One, Strada Soveja nr, 106 (zona 1 Mai), sector 1, Bucuresti
http://www.gradinitalittleone.ro/

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100