Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 3

Gradinita / Scoala Primara CASTELUL FERMECAT OLIMPIA, sector 3

castelul fermecat olimpia2

“Gradinita / Scoala Primara CASTELUL FERMECAT OLIMPIA” este o unitate de invatamant autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, in baza OMEN 5495/15.11.2013, care dezvolta si promoveaza servicii educationale adaptate nevoilor copiilor in conformitate cu programa Ministerului, pentru urmatoarele niveluri de invatamant:  anteprescolar (1-3 ani), prescolar (3-6 ani), scolar – in prezent Grupa “Zero” si servicii de tip after school.

Activitatile educationale sunt cele prevazute de curriculum-ul national pentru gradinite si scoli, avizat de MEN, respectiv: educarea limbajului, activitati matematice, educatie pentru societate, educatie fizica, cunoasterea mediului, educatie muzicala, educatie plastica, bune maniere, educatie ecologica, activitati practice si elemente de activitate casnica, limba engleza alternativ (incepand de la 3 ani), origami, expozitii cu lucrarile copiilor, actiuni si proiecte in scop social si educativ.

Pe baza experientei acumulate in cei peste 4 ani de cand activam in acest domeniu, oferta noastra se bucura de un interes ridicat din partea parintilor dornici sa asigure copiilor lor cunostinte de calitate si o baza educationala solida, in conformitate cu cele mai bune practici la nivel national si european.

Institutia noastra isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, situat in Bucuresti, Sector 3, Str. Muresana nr. 26 (punct de reper: CALEA VITAN, vis-à-vis de Stadionul Olimpia).

Dispunem de sali de clasa adecvate desfasurarii activitatii copiilor, cabinet medical, sala de mese si bucatarie proprie, dotate cu mobilier modern, multifunctional, grupuri sanitare pentru copii, curte spatioasa in care micutii pot desfasura in voie activitati in aer liber, precum si spatiu interior de joaca si petreceri.

Oferta noastra educationala completa se regaseste la adresa de web: www.castelulfermecat-olimpia.ro.

Dorim sa va asiguram ca la noi copiii nu sunt numai ai parintilor, ci si ai nostri si alaturi de acestia, urmarim sa le insuflam treptat micutilor forta si elanul necesare implinirii destinului de OM.

 

Pentru orice detalii suplimentare despre noi, va rugam, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon : 0731680372 sau pe adresa de e-mail: castelulfermecatolimpia@gmail.com

 

IUNIE – Luna Copiilor si a Portilor Deschise la Gradinita CASTELUL FERMECAT – OLIMPIA!

Continuam seria de inscrieri pentru:

grupa baby BUBURUZE 1 – 3 ani

grupa mica IEPURASI 3 – 4 ani

– grupa mijlocie ALBINUTE 4-5 ani

– grupa mare pregatitoare FLUTURASI 5-6 ani

Grupele sunt compuse din maxim 10-12 copii.

Vino la noi, in lumea de poveste a CASTELULUI FERMECAT-OLIMPIA , sa descoperim impreuna cel mai frumos darCopilaria.

 

Te asteptam, viziteaza-ne!

La noi, copiii sunt indrumati de o echipa de profesionisti, formata din cadre didactice specializate si supraveghetoare cu experienta, beneficiaza de asistenta medicala permanenta, bucatarie proprie, cu meniuri avizate de medic nutritionist, supraveghere video on-line si profesori pentru optionale.

Fiecărui copil i se asigura suportul pentru a-și însuşi cunostintele în ritm propriu, respectând particularităţile de vârstă și individuale ale fiecăruia.

Exersam impreuna: atentia, imaginatia, creativitatea, spontaneitatea, dezinvoltura, increderea in sine, si, de ce nu, umorul!

 

 

Adresa

Sector 3, Str. Muresana nr. 26 (vis-à-vis de Stadionul Olimpia/Auchan Vitan),

Zona noastra: Sector 3, Vitan, Mall, Calea Vitan, Mihai Bravu, Dristor, Baba Novac, str. Rm Sarat/Rm Valcea;

www.castelulfermecat-olimpia.ro; castelulfermecatolimpia@gmail.com; tel: 0731680372;

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100