Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 1

Gradinita Orhideea Kids, sector 1

orhideea kids

Din dragoste pentru copii si din pasiune pentru educatia continua, in toamna anului 2011 am deschis After Schoolul Orhideea Kids, care pentru pentru noi si pentru copii a insemnat cea de-a doua casa. Dupa nici 3 ani, pentru ca vrem mai mult, s-a nascut proiectul Gradinita Orhideea Kids. „Dorim sa daruim copiilor, inca de la primii lor pasi, arta de a trai frumos, de a agonisi impreuna comoara cea mai de pret a omului INVATATURA” (Daniela Vasilescu, director educational).

Echipa de profesionisti si varietatea activitatilor urmaresc dezvoltarea armonioasa a copiilor inca de la primii pasi pana la incheierea claselor primare. Metodele de predare sunt moderne, creative si diferentiate, centrate pe copil. Educatorii si profesorii sunt specializati, deschisi la nou si dornici de perfectionare continua in cadrul sistemelor de perfectionare profesionala interne, externe si internationale.

Programa prescolara respecta cerintele Ministerului Educatiei si Cercetarii, iar programul educational desfasurat la after school vine in completarea celui oferit de scoala.

Oferim copiilor o pregatire de exceptie si experiente unice in cadrul activitatilor curriculare si extracurriculare.

Centrul educational Orhideea Kids se afla in incinta unui complex rezidential care este protejat 24 de ore / zi, de catre 3 agenti de paza si camere video.

 

 

Programul educational

 

Curriculumul Gradinitei Orhideea Kids are la baza curriculum-ul oficial al invatamantului prescolar romanesc si propune o abordare educationala moderna ce promoveaza dezvoltarea armonioasa a copiilor pe plan intelectual, emotional, fizic si social.

Sunt acoperite toate domeniile de dezvoltare:

Jocul si comunicarea in limba engleza fac parte din activitatea noastra zilnica. Prin joc, limba straina se invata eficient si cu mare placere.

 

 

Tarife

 

Pentru inscrierile facute pana la data de 1 august 2015 se acorda discount!

Program scurt: 8:00 – 12:30 – 975 ron  (pret initial 1.300 ron)           25% discount
Program mediu: 8:00 – 16:30 – 1.520 ron  (pret initial 1.900 ron)      20% discount
Program lung: 8:00 – 18:30 – 1.800 ron  (pret initial 2.250 ron)         20% discount
Taxa inscriere nereturnabila – 400 ron. Aceasta suma se scade din costul primei luni de activitate.

 

 

Adresa

 

Complex Orhideea Gardens
Calea Plevnei,  Nr. 145B, sector 1, Bucuresti
Tel: 0748 595 311

E-mail: office@orhideeakids.ro

http://www.orhideeakids.ro/

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100