Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 1

Gradinita Micul Print, sector 1

gradinita Micul print

Gradinita Micul Print s-a infiintat in anul 2007 pentru a asigura un nivel ridicat al ingrijirii copiilor din comunitatea locala si educarea lor in spiritul valorilor autentice.

Conceptul inovativ implementat in procesul educativ, Educatia prin Happening, este definit de urmatorul imperativ: ceea ce trebuie sa-si insuseasca copilul se petrece intocmai in fata lui, el fiind participant activ intr-o joaca serioasa, in care descopera lumea, o cunoaste si si-o insuseste.

Predarea se face exclusiv in limba engleza.

Gradinita este evaluata cu calificativul Foarte Bine la inspectiile de specialitate efectuate de Ministerul Invatamantului.

 

Programul educational

Gradinita Micul Print urmeaza programul de invatamant impus de Ministerul Educatiei, cu activitati de Cunoasterea mediului, Educatie muzicala, Educarea limbajului, Activitati practice, Matematica, Educatie plastica, Educatie moral-civica, Educatie fizica, Antrenament grafic.

Activitatile se desfasoara sub forma unor proiecte saptamanale cu tema, fiind insotite intotdeauna de experimente, o particularitate a Educatiei prin Happening.

Activitatile impuse sunt alternate cu :

 

 

Tarife

Gradinita Micul Print este deschisa 5 zile pe saptamana pe tot parcursul anului, cu exceptia a 9 zile, trei de Craciun, trei de Anul Nou si trei de Paste.

Puteti opta pentru urmatoarele programe:

  1. A)     Program scurt: 8:30-13:00 – 750 lei
  2. B)      Program mediu: 8:30-14:00 – 1150 lei
  3. C)      Program lung: 8:30-18:30 – 1350 lei

 

 

Adresa

Strada Natatiei 66 B, sector 1, Bucuresti

Telefoane: 0744.12.40.18 / 0747.29.84.41

Email: mailmiculprint@gmail.com

www.miculprint.net

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100